Make your own free website on Tripod.com

News

5.8 We played match against hpr and we lost, but we have new member now, Freddo, welcome!
3.6 Hmmz Cmf:ää vastaa pelattii (kentät dm3/e4m1) dm3 kusi mutta e4m1 ei, prkl!!
26.5 On tässä ollu matsi jotai vastaa ja kaks uutta jäsentä, SaQQa ja Back-up!! Nyt alakaa olla jo jäseniä ihan hyvin, 9. Noniin kakskytä matsia takanapäin ja jotai 4600 fragia...  Dm2 alkaa jo pikkuhiljaa sujua, ainakin mulla =)
17.5 Juu on tässä vaan harkattu, ku ollu kokeita ja muita, mutta saatiin pari uutta jäsentä, no ensinnäkin Niomic on on nyt klaanissa ja trialina Back-up (Flash) hyvä pelaan ja muuta!!
9.5 Arghh, tVS oli ny vastassa, prkl aika rankasti hävittiin, ollu nyt kuitenkin pari matsia putkeen suomen top10 klaaneja vastaan, 5 peräkkäistä häviötä. Nohh tottas nyt otetaan joku heikompi ja piestään taas välillä! Champ ois ollu tarpeen tVS pelissä :=)
5.5 Huooh, ekaks hpr hävittiin kuudella tapolla VITTU ja sit illalla vielä toinen matsi, kuha. Hävittii jollai 20 tapolla. Siis nyt dm2 harjoittelut pystyyn. Tvs matsi tulossa mitenköhän käy... :) arvaahan ton jo! Niin joo ja saatiin uus member, Skeezy. Tervetuloa Skeezy!
4.5 S7 - turpiin tuli, vika jälleen dm2:sessa, pitänee sopia vakioharkkavuoro jotai vastaa ja hakata se dm2 kuntoon. Aika heikosti kuitenki meni! Huomenna hpr katotaan miten käy, prkl dm2 jälleen...
28.4 Reilut 3000 fragia ja vaja 1500 kuolemaa on nytte claanilla! Perse havittii Saunalle sevverran vahan etta melkein olis rematchin paikka, no joskus sitten jos se niille kelpaa :)
25.4 Tänää oli Kuhaa vastaa peli, voitetiin ja "Suuren" suosion saanut demo -osuus vihdoin valmis, mutta demot ei oo viel palvelimella :) Niin ja sieltä löytyy pian muutakin kuin demoja. Schedule poistettu! Ku ei oo mitään järkee tukkii sinne battleja mitää tulee ku ne näkyy ircistä. Prkl pistäkee nyt kaikki postii mun uuteen boxiin (hansqi@iobox.fi). Esimerkiksi sivuista ku pojat sano että pitäis muokata sivuja Otan vastaan positiiviset ja negatiiviset että anna tulla vaa =:)
24.4 Juu on pelattu tässä peräti neljä pelii ja määkin sain uuden celeronin joku aika sitten, joten alkaa fpssat pyoriin, jes!
11.4 Zetor b-team tupaan tuli muttei pahasti :) Jaa tuli pikaisesti matsi Virus:ta vastaan ja voitto tuli.
8.4 Jee! Otettiin harkkamatsia efm aa vastaan ja kun ootettiinkin jo annettiin köniin, mutta otettiin myös pikaisesti hpr ää vastaa heti efm:n jälkee ja hävittiin KAHELLA TAPOLLA! Juu meidän dm2 on hiomista ja paljon. Noniin vihdoin haastetta, Tulossa matsi zetorin b-tiimiä vastaan!
4.4 Hävittiin susille parillakymmenellä tapolla.
25.3 Piestiin Coc ja lisää tulossa matseja, ja kaks uutta memberiä
22.3 Vau otettiin fobbia vastaan harkkamatsia dm2 kusi ja uus kotikenttamme e4m1 meni hyvin.
22.3 Jaa-a ei sitten fragitettukkaan Antti:a ja Coc:ia mutta voitto kuitenkin tuli, sillä kummatkaan ei näkyny netissä sovittuna aikana joten luovutusvoitto!
21.3 Piestiin Mikromummot ja piestään vielä lisääkin tänää sunnuntaina: Antti ja Coc
15.3 Voi prkl. hävittiin niin niukast efm:lle, ku niiden mappi oli toi e1m6 meidän dm3.
23.2 Claanimatsi: st vs BUG ja voitettiin jotai 208 - 65...
9.2 Fragitettiin vähän Cyberdrive:a vastaan ja hyvin kävi...
6.2 Kotisivut valmistuneet !
5.2 Eka klaanimatsi ohi, vastassa oli Save our souls farm. Sen jälkeen tuli pari uutta memberiä: Champ ja Ff7. Irc kanava avattu, se on quakenetin #clanst
25.1 Stranger Thing syntyi. Quake Dm1 clan, memberit: Elooppi, BrainBuG(nykyinen uzi) ja HansQi. Harkkapeli Clan Voltage:a vastaan.

 

 

 

Copyright © HansQi 1999